Denim Syria Arab..!! :)

14-04-2011 : By Zaqiyah

Syria Arab kain denim yg hot di pasaran kembali..!! :D

Susah sbnarnya zaq nak dapatkan stok ni, terhad sgt..huhuu :(
Tp, knp Syria Arab denim menjadi rebutan nih..??


Info : Tak mcm syria biasa..Outer dgn inner dijahit sekali.so,juz terus pakai ja. Tak ada kain pengeras kat awning, so xperlu risau awning rosak..boleh pkai helmet, sebab mudah terbentuk kembali.. Boleh pkai dgn imej santai. Pastu, boleh sumbat2 jer dlm beg @ dilipat mcm tdg biasa. Kain pn tak panas. Design cam Pearl Haya plak tuh! Mana nak dapat dik.. Best kn?! So, sapa yg tak try lagi, try la 1 buat koleksi.!!SERIUS XRUGI...!!! :))

Harga : RM42 jer...!! (xtermasuk kos poslaju)
Size : M sahaja + Face : Free Size
Happy Shopping dear..!! :D



Kod : SAD 1
(yg ni ada kain pengeras size kecik di awning, boleh klik pic utk lebih jelas)
Size : M
Sold Out :(



Kod : SAD 2
(yg ni ada kain pengeras size kecik di awning, boleh klik pic utk lebih jelas)
Size : M
Sold Out :)



Kod : SAD 3
Size : M
Sold Out :)



Kod : SAD 4
Size : M
Sold Out :)




Kod : SAD 5
Size : M
Sold ~ Sis Rose Mary :)



Kod : SAD 6
Size : M
Sold Out :)




Kod : SAD 7
Size : M
Sold Out :)




Ini adalah warna sebenar kod : SAD 6 & 7
Warna : Hijau coklat :)


******************
^^Berminat? Boleh isi order form kat sini
@ hanya sms zaq details kat (0132429423)
Serious buyer only pls..!!
Thank..!! :)