Are You Cotton LOver..?? ; )

15-04-2011 : by Zaqyah

English Cotton (Original Cotton from France!!)
Kpd sesiapa yg pernah pakai @ mmg peminat kain cotton, mesti tau apa kelebihan english cotton yg France pnya..heheee :) Mmg kita sedia maklum lah, France ni sgt terkenal dgn kualiti fabriknya. Terutamanya kain lace, mak ai..terliur tgk..huhu Mcm tu juga dgn kain cotton nih :)

Biasa kain ni da jual kat Jakel + Gulatis : rm120-rm150 (4m)!!
knp mahal??sbb dari France la syg..kualiti 100% terjamin :)

Ni kelebihannya : - Kain tebal, xperlu lining dh. jimat duit upah!hehe -Tahan lasak sbb dia tebal, xmcm cotton lain :) -Walaupun tebal, tp xpanas ok..!! ;) -Boleh campak masuk mesin basuh. Jgn isau, kain dia xkan berbulu..hehee - Lg 1, of cos corak2nya yg nmpk sgt nice, but simple :) **Jom pakai France Cotton pada Raya Aidilfitri thn ni..Jom laa join zaq ;) **Jom cuba sepasang Semua corak terbaru! Tgh panas2 ni.. :D sesuai buat baju kurung, cnfirm anda akan nmpk sgt ayu + seperti gadis suci..adusss ;)

Sepasang : 4m Harga : Rm90 sja! :D (xtermasuk kos poslaju)

Pre-order- CLOSED!


**********************************
Hepi2 shopin...!! :))



^^Design sebenar kain berlipat. kain France cotton, nampak shining sikit. :)
Polka Dot adalah design baru cotton france..! :))
**Sila klik utk image lebih jelas



Kod : ECA
4meter
Sold Out :)



Kod : ECB
4meter - Dark choclate
Sold Out :)




Kod : ECC
4meter - Bunga (coklat) , Latar (cream)
Sold Out :)




Kod : ECD
4meter - warna pink peach.serius cantik! :)
Sold Out



Kod : ECE
4meter : purple pekat manggis! cantik sgt kalau kat luar!
Sold Out :)




Kod : ECF
4meter
Sold Out




Kod : ECG
4meter : grey turqoise (bntik2 kecil jer)
Sold Out :)


**Berminat..? Serius nak grab? Juz pm me @ msg jer kat 0132429423 :)